torsdag 29 april 2010

Bildbevis

Strax efter att jag efterlyst sittskal och ståskal hittade jag ett brev i lådan som meddelade att de fanns att hämta. Så nu har lille E suttit och stått i sina skal då och då i en dryg vecka och det går strålande. Han gillar det!

Å så har han börjat greppa igen! Bollen på bilden är superkul!








måndag 19 april 2010

Träningsdax


Tänkte E skulle träna med kilkudden idag. Den har legat oanvänd ganska länge nu. Men lille E hade andra planer... tränar hellre ålning än armlyft!


Var är ståskalet?

Med lite tur skulle lille E få sitt ståskal innan påsk. Nu har det gått ett par veckor till men något skal har vi inte sett röken av...

Men mojängen på bilden har vi haft ett tag nu. Ståpodiet levererades för en vecka sen och står sen dess i ett hörn och väntar på att få hjälpa lille E upptäcka världen.

söndag 11 april 2010

Operationstankar...

Skärstorsdagen tillbringade vi på sjukuset. Lille E´s hjärna röntgades. Det blev hans fjärde MR, den tredje under narkos. Undersökningen gjordes för att kolla hur det såg ut i lilla huvudet nu några månader efter den stora operationen.

Strax innan helgen fick vi resultatet och det såg ut som förväntat. Precis som EEG-bilden indikerade finns lite av missbildningen kvar, skadad vävnad som ställer till det och orsakar dagliga anfall. Och därför tas E upp på epilepsikirurgironden igen... för diskussion. Dr S tyckte visserligen att så länge E har någon slags utveckling och anfallen inte ökar så ska vi nog avvakta ännu en operation. Vänta och se.

Men. Det kan bli en operation till. Kanske. Kanske inte. Beskedet fastnar... stör lite på något vis. Vill inte behöva tänka på risker och väga dem mot möjligheterna. Inte nu.

Visst visste vi att det kunde bli så... men vi har skjutit undan tanken. Å tänker nog göra det ett tag till...

lördag 3 april 2010