måndag 26 mars 2012

Hinner inte med

Har hela helgen tänkt sätta mig här för att skriva att nu har även lille E fått chansen att prova Hoppolek. Och så var det ju frisyrbilden jag utlovade i förra inlägget... Men tiden går. Den räcker inte riktigt till för allt man vill och allt man borde. Bilden på frillan får vänta.

Hur som helst. Hoppolekmojängen var toppen även för lille E! Och för alla de andra barnen på fredagsgruppen. Hoppas verkligen de får chansen att uppleva detta fler gånger!

måndag 12 mars 2012

Nyklippt

Vi åkte till mormor och morfar över helgen. Lite miljöombyte är inte fel. Ny frisyr är inte heller fel. Men det tycker nog lille E som helst av allt vill slippa utsättas för saxen. Jag och min mor gjorde i alla fall ett försök (jo, man behöver vara två, en som håller huvudet och en som håller trimmern/saxen) och resultatet blev en tämligen ojämnn (han sitter inte still på något sätt) men ganska snygg frisyr (tack och lov för lockarna!)... inte helt klar, ska putsa lite till när tillfälle ges och sen lägga upp en bild på snyggingen.

tisdag 6 mars 2012

Tillbaka på Tittut

Idag blev det en utflykt till huvudstaden. Till Tittut. Eller "Tittin" som de valt att kalla återträffen för oss som gick på samlingarna där för några år sedan. Mycket mysigt!

måndag 5 mars 2012

Veckans första dag...

... bjöd på en innehållsrik förmiddag på habilteringen. Vi klämde in allt från läkarbesök, CPUP, lekotek till träff med kurator och musikterapi. Alla var dock inte på samma ställe samtidigt. Medan jag och mannen träffade kuratorn och pratade med läkare och sjuksköterska fick lille E sällskap av sin förskollärare M under sjukgymnastbesöken. Toppen att klara av en hel massa vid ett och samma tillfälle!