torsdag 12 juli 2012

Utskriven och snart på banan igen

Igår blev lille E utskriven från sjukhuset och sakta men säkert blir han piggare och piggare. Tuffaste magsjukan hittills...

Nu vill vi ha en frisk fortsättning på sommaren!

måndag 9 juli 2012

Ännu en natt

Lille E kom hem vid lunchtid igår med löfte om att få komma tillbaka om det behövdes. Och det gjorde det. Så nu har de sovit ännu en natt på sjukan, lille E och hans far.

Och ute regnar det... men om det blir uppehåll ska jag nog pallra mig ut och klippa färdigt häcken. Grannarna lär undra varför vi slutade klippa efter halva och låter det vara dag efter dag... men det ser ganska ju ganska kul ut! Som en studie i före och efter...

söndag 8 juli 2012

Det blir inte alltid som planerat

Vi skulle ha varit på Öland nu. Men det är vi inte. Lillasyster blev magsjuk i onsdags och länge trodde vi att hon nog skulle hinna bli bra, att vi bara skulle få åka lite senare än planerat. Men sjukan var seg och när även lille E insjuknade igår morse kändes det inte som det skulle vara så mycket kvar av veckan när vi eventuellt skulle kunna komma iväg...

Att kräkas stup i ett blev för mycket för lille E. Till slut orkade han knappt vakna för att spy och det är ju inte så bra... Nu har han tillbringat natten på sjukhus med vätskedropp och var mycket piggare när han vaknade efter en hel natts sömn. Förhoppningsvis får han komma hem snart, jag väntar på att mannen ska ringa och meddela läget.

Här hemma går tvättmaskinen för fullt (vad gjorde man utan den?) och lillasyster är fortfarande trött, vill inte äta eller dricka några större mängder men verkar ändå vara på bättringsvägen. Hoppas det vänder nu!

söndag 1 juli 2012

Sommarlov

Så har vi sagt hejdå till förskolan för en dryg månads ledighet, nu har vi sommarlov! Lille E började ledigheten med att fylla år. Igår blev han hela 4 år! E har firat med lite glass och massor med saft (tänk vad mycket man kan dricka när det inte bara är vatten som bjuds... ) men tårtan lämnade han åt oss andra att kalasa på.

Nu ser vi fram emot lata dagar i solen men också att hinna göra allt det där man annars inte hinner med. Som att rensa garderober. Och fixa i trädgården. Läsa en bok. Eller flera. Å lille E, han ska fått en nytt rum och lilla A ska få hans gamla. Så det gör ju inget om det regnar en eller kanske ett par dagar just då när vi ändå ska vara inne och fixa. Men för det mesta ska solen skina. Förstås. För det gör den ju när det är sommarlov!