torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!

Vi har snörvlat oss igenom julen. Och skrattat! Alla tre men lille E allra mest. Nu väntar nyårsfest och om man ska orka vara uppe till tolvslaget är det bäst att man vilar... men hur lätt är det när någon envisas med att använda kameran just då?

Vi ses nästa år!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gott Nytt År!!! Kusinen laddar också inför tolvslaget. Sover just nu för andra gången idag.

Stor kram till er alla tre!

/M+F+V

Skalmans mamma sa...

Gott nytt år, fina glada E!

Anonym sa...

Hej och gott nytt år på er!

Blev det någon sömn efter fotograferingen? E ser då inte det minsta trött ut på bilderna iallafall! Desto mer sömn idag kanske?;)

Såg att du uppdaterat högerspalten - måste kännas skönt att få uppdatera och byta ut något frågetecken och tankar kring stundande operation?! Anar nytt hopp och optimism, om än försiktig sådan, inför framtiden och det nya året.

Lille Es leenden smittar iallafall av sig ända hit där jag sitter vid datorn, hoppas vi hinner ses snart.

Stor kram på årets första dag! / S

mamma till lille e sa...

Nja... det blev ingen mer sömn (han hade sovit en knapp timme innan)förrän 23.30! Sen sov han över tolvslaget men vaknade av smällarna och uppståndelsen strax efteråt... På nyårsdagen blev det detso mer sömn!

Jaa, vi vill också se er snart!!

Anonym sa...

Gott nytt år på er! Tycker E ser superpigg ut på bilderna! Kul att se! Vi har det bra, tuva går omkring med sin gåvagn och jagar noa i gåstolen... Stor kram på er! Linda, Ove, Noa å Tuva

mamma till lille e sa...

Ja, E är så pigg i jämförelse med hur det var innan och det är jättekul!! Tack för det fina julkortet på barnen, skulle vara kul att träffa er snart!

Kram!!