fredag 11 februari 2011

Det ger sig inte.

Vad det nu är. Ingen feber. Snorig. Lite hostig. Vill vara i fred, leka själv. Dricker gärna välling på morgonen men vägrar all annan dricka. Äter ganska bra. Ibland utan trugande, ibland efter massor med försök. Vägrar medicin. Så fort den röda lilla sprutan åker fram börjar gallskriket. Kanske ont i halsen...

Märker hur bortskämda vi är med att det bara rullar på. Med mat och medicin. Bara maten är tillräckligt finfördelad och lite lagom såsig så slinker den ner. Och medicinen tar han i normala fall utan att blinka. Gapar när den lilla sprutan kommer fram. Längtar tillbaka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej! Hoppas lille e repat sig under helgen så ni kunnat vara ute lite och njuta av det vackra vädret lite. Kanske lille e har fått en släng av det där lilla viruset som kallas trots? Eller så är det kanske som du säger, att han bara inte är så pigg... man vet ju av egen erfarenhet att när man är sjuk så ingenting är varken gott ellr roligt.

Vi var iaf uppe i S en sväng och hann med både en skidtur och att titta på isskulpturerna. En skön helg helt enkelt! Sköt om er! Kram Sara

mamma till lille e sa...

Hej!
jo vi hann ut en lite sväng i lördags. Då var E piggelin. Men i söndags kom febern tillbaka... så det blev ett par dagar till hemma.

Men idag hann även jag titta på isskulpturer. Tog en promenad i stadsparken under lunchen.

KRAM!