söndag 28 juni 2009

Lata dagar i skuggan

Vilken värme... Staden vi bor i är inte känd för sitt vatten men en och annan sjö finns i dess omnejd. Till en av dessa styrde vi kosan igår morse, tänkte att lille E skulle få uppleva lite av den svenska sommaren. Doppade hans små tår i vattnet... men fick ingen större reaktion, det såg ut som om det gjorde det samma. Han trivdes bättre i vagnen som placerades i skuggan under ett träd. Där låg han och tittade ut genom nätet en stund men somnade ganska snart och sov... och sov... länge. Piggande till först vid lunchtid å med mat i magen höll han sig vaken hela eftermiddagen (när farmor och farfar kom på besök) och kvällen till framåt tiotiden.

Idag har han till en början varit ännu slöare. Somnade på lekmattan efter morgonmedicinen och sen i babysittern. Försökte väcka honom vid lunch, tänkte att han borde vara hungrig. Men nej, han vill vakna själv...

Hela eftermiddagen var han lite småtrött men piggnade till när mina syskon med respektive och inte minst kusin V kom på besök. Festligt att se hur han lever upp när kusinen, som är sju månader yngre än E, ligger bredvid på mattan och sprattlar. Vem som helst kanske inte ser skillnaden men vi gör det... i hans blick och hur han rör sig.

1 kommentar:

Honungspojkens mamma sa...

Grattis, grattis finaste lille E på din ettårsdag!!

Hoppas du får en riktigt bra dag och att vi ses snart!

Kram från oss