tisdag 3 november 2009

Tiden går...

... och dagarna rullar på. Nyss var det en månad kvar till operationen och nu är det bara två veckor. Vi njuter av varje dag med lille E. För sen vet vi ju inte hur det blir, hur han är... oavsett om operationen går bra eller mindre bra. Vi kan bara hoppas och tro att läkarna har rätt när de säger att det inte finns någon anledning att tro att det ska bli sämre.

Men att det kan bli bättre. Eller förbli oförändrat.

Har svårt att formulera mig. Tankarna snurrar men vill inte riktigt landa...

Funderar på oväsentligheter som var alla adventsprylar finns och om vi inte borde komplettera lite nu när vi har så många fler fönster än tidigare jular... borde kanske förbereda eftersom vi sannolikt är kvar på sjukhuset till 1:a advent.

Funderar på vad man gör den där dagen om två veckor... hur man fördriver tiden utan att bryta ihop. Senaste narkosen åt jag nybakad blåbärskaka på sjukhusfiket och läste skvallertidningar... det hela var över på ett par timmar och jag hann aldrig bli nervös. Men en hel dag. Vad gör man?

Funderar på dagarna efteråt... intensivvård. Bara ordet...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Supernervöst... Håller på er! Kram, G

Skalmans mamma sa...

Förstår att tankarna går runt när du tänker på operationen. Skvallertidningar brukar vara bra, men kanske inte en hel dag. Någon bra film att se kanske (men det lär vara svårt att koncentrera sig).
Vi håller tummarna att E faktiskt blir bättre av den här op! Hur många timmar räknar de med att det tar?
Kram

Erika sa...

Stora kramar till er alla tre! Förstår att ni känner er oroliga... Kom ihåg att Han är med lille E både under operationen och efter! Lägg det i Hans händer! Vi är med er i bön!

Vilmer och hans familj sa...

Visst är det ett märkligt liv man lever. Mellan julförberedelser och hopp och sorg för sitt barns framtid.
Ständigt mittimellan liksom.
Kramar

Anonym sa...

Ibland tror jag det är tur att hjärnan får vara upptagen av lite oväsentligheter. Så de är kanske inte så oväsentliga trots allt?! Och nu blev jag blir sugen på pepparkakor! Baka är kanske är en bra sysselsättning, men lite svårt att göra på sjukhuset:( Hoppas vi kan ses innan dagen D, vi är iaf vaccinerade och säkra på så sätt. Kram /S

mamma till lille e sa...

Film var en bra idé. Och en kollega tycker att jag ska ta med mig akvarellfärgerna... men baka blir ju svårt. Men vi kanske vågar lämna sjukhusområdet för en fika på Fågelsången...

Skönt att ni är med och håller tummar och tår eller ber en bön och hjälper oss hoppas att det går vägen!

Kram till er alla

mamma till lille e sa...

Jo, jag glömde ju svara ang tiden. De räknar med att op tar hela dagen, 7-9 timmar... Många inblandade, eeg ska göras emellanåt för att se om ep:n försvinner när missbildningen tas bort... lite förenklat.