tisdag 27 oktober 2009

En vanlig tisdag

... min älskade hemma-med-E-dag! Å snart blir de fler, mina hemmadagar. Dubbelt så många! Från och med nästa vecka får lille E två dagar med mamma, två dagar med pappa och en dag med farmor.

Idag har vi provat "gungan" igen. Lille E var väl inte överlycklig direkt men en hel del träning blev det. De små musklerna fick jobba. Men så mycket gungande blev det inte... tror varken E eller jag fattar riktigt hur den ska användas...

3 kommentarer:

Anonym sa...

När du skrev tisdag så ska jag passa på att bekänna att det fanns fettisdagsbulle på mataffären i helgen och jag kunde inte motstå frestelsen och köpte SEMLA! Rekommenderas om du vill ha en "ovanlig" tisdag =O)
Hälsa Lill-E! /G

Anonym sa...

Vilken fin bild på lille E! Det är så mysigt och kika in här och få se lite bilder på lille E när vi inte kan ses så ofta.
Kram M

Sara sa...

Hej pa daj! Det later bra med fler hemmadagar. Kanns som vi har varit borta hur lange som helst nu fastan det ar knappt tva veckor. Har precis kommit tillbaka fran Nashville dar vi kollade in countryfolket. Mycket glitter och neonljus i fina farger. Det hade lille E nog gillat:) Pa lordag vander vi kosan hemat igen. Kram! S