lördag 17 oktober 2009

Helg igen!

Så var det helg igen. Inte dumt alls. Arbetsveckan är över och nu ska vi bara slappa... kanske ta igen lite förlorad sömn. Känner mig å andra sidan redan ganska pigg och utvilad, lille E har sovit lite bättre de senaste nätterna. Å jag och pappa till lille E har varit lite bättre på att gå och lägga oss i tid.

I veckan hade lille E besök av såväl sjukgymnast som synpedagog. Sjukgymnasten tyckte att det var dags för både sittskal och ståskal. Spännande. Men väntetiden är ett par månader lång så vi får väl se om det blir dags innan eller efter jul...

Synpedagogen mätte ljusstyrkan i våra rum. Vardagsrummet var ljust och bra men i lille E:s rum föreslog hon lysrör. Ett par stycken i taket. Hon kunde ordna intyg så att någon från kommunen kunde komma hem och sätta upp dem. Nja, sa maken.... först ska vi nog försöka ordna en belysning som är både bra OCH snygg. Till veckan blir det lampjakt!

Nu i helgen har vi andra planer. För en dryg timme sedan vinkade jag och lille E hejdå till pappa som ska ut på äventyr med några kompisar i dagarna två. Här och nu vräker regnet ner, ett riktigt sitta-inne-och-kura-väder så jag hoppas verkligen att det blir bättre väder för deras skull. I alla fall där de är.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vad skönt att Lille E sover bättre på nätterna. Han kanske kunde ta och lära sin lilla kusin hur man sover på nätterna för det kan hon inte.
Lycka till på lampjakten kan ju vara kul att hitta något annat än lysrör.
Hoppas att ni får en bra vecka, kram från oss!

mamma till lille e sa...

Ja det är såå skönt att han har sovit bättre några nätter nu. Vi får glada så länge det varar! Han vaknar iof fortf några gånger varje natt(å alltid vid tresnåret) men somnar om igen å då är det ok. Lille V bättrar sig nog hon med, hon är ju fortf så liten!
Kram